PC

Babylons Fall će biti live-service igra Platinum Games-a

Platinum Games se priključuje igrama koje su koncentrisane na multiplejer sa Babylons Fall-om. Majstori akcionih igara će preneti svoje mehanike u igru za četri igrača koja kao i mnoge Platinum igre ima veoma jedinstven stil. 

Kreatori su prepoznatljivi po svojim igrama za jednog igrača i ovo će biti prvi put da se priključuju tržištu koje za sada i dalje nema dominatan naslov. Može li Platinum-ova igra postati nova destinacija za vas i vaša tri prijatelja? Developer planira da ubacuje u igru sadržaje i nakon lansiranja, a moći će da je igraju korisnici PS5, PS4 i PC-a.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top