PC

D&D Dark Alliance će sadržati lokalni co-op i mogućnost offline igranja

Ova godina je prebogata igrama u kojima možete da se udružite sa svojim prijateljima protiv zombija, monstruma i mitskih bića koje kontroliše kompjuter. Jedna od igara iz te kategorije, koja treba da izađe 22. juna na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC je Dungeons & Dragons Dark Alliance. Mnogi igrači su se pitali da li će igru moći da igra više igrača na kauču i jednom monitoru, dok su drugi hteli da znaju da li ćemo moći da igramo igru bez internet konekcije. Sve njih će obradovati jedno jasno DA.

Glavni dizajner misija iz Tuque Games je u današnjem intervjuu izjavio da će lokalni co-op doći sa prvim besplatnim DLC-om ovog leta. Dva igrača će moći iz fotelje da se upuste u misije na PS5, Xbox Series X/S i PC-u, a tim istražuje kako da ovu funkciju ubace i na PS4 i Xbox One konzole. Igru je moguće igrati solo kao i bez internet konekcije, a za manje od nedelju dana videćemo da li su ove pogodnosti dovoljne da igra stvori održivu populaciju, i takmiči se u ovom žanru sa brojnim naslovima koji izlaze u narednih godinu dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top