PC

Suicide Squad igra će ipak biti igriva offline, ali ne odmah na izlasku

Dok su prethodne superherojske igre studija Rocksteady bile igrive van mreže, studio sada sa “Suicide Squad: Kill the Justice League” koristi drugačiji pristup, koji uključuje ‘live service’ elemente, što obično znači da je potrebna stalna internet konekcija. Srećom, nakon pregleda povratnih informacija, tim je odlučio da se vrati i napravi režim za igranje van mreže.

Ako ne želite da se angažujete sa online elementima Suicide Squad igre, nećete biti primorani. Pa, bićete na početku, jer podrška za offline režim neće biti spremna na vreme za lansiranje igre u februaru. Međutim, tim planira da “obezbedi ovu nadogradnju u 2024. godini”, tako da bi trebalo da stigne pre kraja sledeće godine, potvrdio je Rocksteady preko zvaničnog Discord servera igre.

U međuvremenu, Rocksteady će imati dovoljno vremena da ubedi ljude u online aspekte svoje igre, nešto što se nije baš videlo u prethodnim naslovima Batman Arkham serijala.

Suicide Squad: Kill the Justice League je na dobrom putu da se izda 2. februara 2024. godine za PC, Xbox Series X/S i PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top