PC

Kapacitet servera u Battlefield 4 povećan zbog interesovanja za Battlefield 2042

Battlefield 2042, najnovije poglavlje u čuvenom serijalu pucačina, najavljeno je početkom meseca impresivnim trejlerom, praćenim prikazom gejmpleja koji obećava mečeve za do 128 igrača, sa ogromnim mapama i dinamičnim dešavanjima.

Sve to je privuklo pažnju fanova željnih futurističkog ratovanja, ali problem je što će Battlefield 2042 izaći tek 22. oktobra. Igrači su rešenje našli u jednom od ranijih ostvarenja iz serijala, igri Battlefield 4, koja se takođe bavi ratovanjem u bliskoj budućnosti.

Zbog povećanog broja igrača u Battlefield 4, Electronic Arts i DICE su povećali kapacitet servera kako bi se očuvala stabilnost i skratilo vreme čekanja na meč. To će svakako pomoći da se poboljša iskustvo igranja, a ostaje samo da serveri u Battlefield 2042 budu stabilni, pošto će mečevi imati duplo više igrača nego što je to slučaj u Battlefield 4.

Pored ovoga, dobar pokazatelj je broj igrača samo na Steam platformi, ne računajući Origin i konzole. U poslednjih 30 dana je prosečan broj igrača povećan za čak 150% u odnosu na maj mesec, sa maksimalno 11.714 igrača u jednom danu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top