PlayStation 4

PES 2022 demo možete isprobati već sada!

Fanovi uvek sa nestrpljenjem očekuju da delić neke nadolazeće igre isprobaju kroz demo verziju, stoga nas čudi zašto je Konami PES 2022 demo lansirao potpuno tiho.

Demo za PES 2022 je ima prilično dugi naziv “New Football Game Online Performance Test”, ali zato ograničeno vreme trajanja, Najnoviju iteraciju u Pro Evolution Soccer serijalu mogu isprobati svi igrači do 8. jula na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S konzolama i pritom nije potrebno imati aktivnu PS Plus ili Live Gold pretplatu.

Demo služi za inicijalno testiranje onlajn mečmejkinga i stabilnosti servera. što je možda razlog za tiho lansiranje i izbegavanje PC platforme.

Uz demo, pojavio se i gejmplej snimak na kojem je prikazan meč između Bajerna iz Minhena i Mančester Junajteda. Na osnovu gejmpleja nije moguće zaključiti šta su sve inovacije u odnosu na prethodnu igru iz serijala, sem toga da je sada igra napravljena u Unreal endžinu. Novine svakako možemo očekivati, pošto je Konami to obećao prošle godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top