PC

Death Trash demo i dalje dostupan na Steam-u

Fini ljudi iz studija Crafting Legends su odlučili da demo njihove igre, insprisane starim Fallout naslovima, bude dostupan zainteresovanim igračima i nakon ulaska igre u Early Access program. Demo igre Death Trash nas upoznaje sa samo malim delom buduće igre. Postoje četiri glavne lokacije. U jednoj ćete uglavnom pričati sa NPC-jevima, dok je druga prepuna mutanata. A možda ste se do sada susreli sa moćnim Fleškrakenom koji živi u jednoj od ovih regija, i glavna je atrakcija Death Trash promocija. 

Ako demo igrate pre 5. avgusta (kada počinje Early Access), neće vam se preneti progres koji ste napravili, ali zato možete ga probati posle ovog datuma, i sve što uradite čekaće vas kada kupite igru. To znači da igru možete besplatno probati, a ako vam se svidi i uzmete je, ništa nećete izgubiti. Ni vreme ni lut. 

Kada igra uđe u Early Access sadržaće oko jedne trećine kompletne igre, a studio će uz pomoć igrača nastaviti da je razvija. Igra je za sada dostupna samo na PC-u, ali u planu su i verzije za Xbox, PlayStation i Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top