Nintendo Switch

Nintendo planira da pravi još klasičnih ”mini” konzola

U razgovoru sa investitorima, predsednik Nintendo-a Šuntaro Furukava je potvrdio da je zainteresovan za pravljenje još klasičnih mini konzola kao što su NES i SNES Classic. Gejmeri na internetu već neko vreme traže Nintendo 64 mini konzolu, ali da li ovo znači da će im Nintendo ispuniti snove?

Furukava vidi potencijal u klasičnim mini konzolama i veruje da su privlačne roditeljima, a Nintendo naravno želi da u njihovim proizvodima mogu da uživaju i stari i mladi, gejmeri svih uzrasta i generacija. Međutim, postoje i glasine da Nintendo radi na novom Game Boy-u, pošto je kompanija još 2017. godine trejdmarkovala dizajn ručne konzole. Igre za Game Boy verovatno mogu da ostanu u zasluženoj penziji, jer Nintendo ima novu ručnu konzolu koja je svetlosnim godinama ispred stare cigle, tako da ne verujemo da će se Game Boy vratiti na scenu.

Klasične mini konzole će nastaviti da dolaze, i to je sigurno. Da li će sledeća mini konzola biti Nintendo 64, pošto su u ponudi već SNES i NES Classic? To još ne znamo, ali bi bilo lepo videti mini verziju te plastične crne kutije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top