PC

Otkriveni sistemski zahtevi za Halo Infinite

Halo Infinite je na ovogodišnjem Gamescomu konačno dobio datum izlaska, na koji se čeka još od novembra prošle godine, pošto je igra bila planirana za izlazak zajedno za Xbox Series konzolama.

Novi datum izlaska planiran je za 8. decembar ove godine, kada će pred igračima biti kampanja zajedno sa mulitplejerom, dok će co-op kampanja i Forge mod izostati na početku, i dolaze par meseci kasnije.

Talasu novih detalja koje želimo da čujemo vezano za Halo Infinite, pridružuju se sistemski zahtevi koji su osvanuli na Steam stranici za igru. Što se tiče grafike, zahtevi su prilično visoki, pogotovu kada se uzme u obzir da će igra raditi na 8 godina staroj Xbox One konzoli. U preporučene zahteve se smeštaju RTX 2070 i Radeon RX 5700 XT grafike.

Što se tiče prostora na disku, biće potrebno oko 50GB, što je iznenađujuće nisko za 2021. godinu, jer sve novije AAA igre traže preko 100GB prostora i to još na SSD-u.

Sistemski zahtevi u celini glase:

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: AMD FX-8370 or Intel i5-4440
  • RAM: 8 GB 
  • Grafička kartica: AMD RX 570 or Nvidia GTX 1050 Ti
  • Prostor na disku: 50 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: AMD Ryzen 7 3700X or Intel i7-9700k
  • RAM: 16 GB RAM
  • Grafička kartica: Radeon RX 5700 XT or Nvidia RTX 2070
  • Prostor na disku: 50 GB

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top