PC

Prikazan gejmplej za nadolazeći Saints Row reboot

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Saints Row reboot, na čije predstavljanje publika nije odgovorila preterano blagonaklono zbog određenih promena u serijalu, kao nedostatka konkretnog prikaza gejmpleja.

Na gejmplej video se nije moralo dugo čekati, pošto već sada par dana kasnije imamo video koji prikazuje kako će izgledati novo Saints Row okruženje, borbena mehanika, kao i sami izgled grafike.

Prikaz gejmpleja je prenstveno ispunjen pričom developera iz studija Volition koji govore o lokacijama kao i tome šta su Saintsi u ovom novom ostvarenju i protiv koga će se boriti.

Za Saints Row već imamo datum izlaska – 25. februar naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top