PC

Prikazane tri lokacije koje će biti u nadolazećoj sci-fi igri Starfield

Bethesdina igra smeštena u Fallout univerzumu, Starfield, bila je dosta dugo pod velom misterije, i tek je ove godine počelo konkretnije otkrivanje detalja.

Dosta toga se otkrilo na E3 konvenciji u junu, i prvenstveno smo dobili datum izlaska zakazan za 11. novembar, ali tek 2022. godine.

Sada smo dobili prikaz tri glavne lokacije kroz tri zasebna videa koji traju manje od minuta pojedinačno i praćeni su komentarima developerima koji otkrivaju nastanak ovih lokacija.

U prvom videu možemo videti lokaciju zvanu New Atlantis, glavni grad United Colonies, najmoćnije vojne i političke organizacije u igri. Ova lokacija obiluje brojnim rasama i prikazuje kakva budućnost stoji pred nama.
Druga lokacija takođe govori o prestonici Akila. Ovo je glavni grad Freestar kolektiva, zaštićen ogromnim zidinama koje štite od vanzemaljaca željnih ljudske krvi..
Neon, treća lokacija, nije prestonica, već luka izgrađena na ogromnoj platformi namenjena za čisto zadovoljstvo gde se mogu koristiti razne prihoaktivne supstance dobijene od ribe.

U videima ispod možete videti izgled ovih lokacija koje izgledaju prilično zanimljivo.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top