PC

Century: Age of Ashes odložen zbog Battlefield 2042

Ove i prošle godine smo se navikli na odlaganje igara zbog potrebe developera da se dodatno posvete u radu na igri, ali sve češći je i trend takozvanog taktičkog odlaganja.

Na igru Century: Age of Ashes, besplatni multiplejer sa zmajevima, čeka se od proleća, ali je bila odlagana u nekoliko navrata. Najnovije odaganje sada je izazvano pucačinom Battlefield 2042.

Developer Playwing LTD izdao je zvanično saopštenje u kojem navodi da će Century: Age of Ashes izaći 2. decembra i da je razlog za to što jedna od najočekivanijih igara godine treba izaći dan posle prvenstveno planiranog datuma izlaska. Ovo dolazi nakon podatka da je Battlefield 2042 odložen za mesec dana i da izlazi u novembru.

Ovo nije prvi put da se igra “skloni” sa puta zbog izlaska nekog AAA naslova u sličnom periodu, ali je svakako zanimljivo videti da developer to zvanično priznaje. Svakako odluka ima logike, jer bi Century: AoA ostao u potpunoj senci da datum nije promenjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top