PC

Predstavljeni PC sistemski zahtevi za Alan Wake Remastered

U susret izlasku 5. oktobra, Remedy Entertainment izdao je zvaničnu listu PC sistemskih zahteva za Alan Wake Remastered.

4K remaster sa osveženom grafikom i poboljšanim animacijama doćiće na moderne računare i prikazati Bright Falls u nekom novom ruhu, ali ništa manje čudnom.

Sistemski zahtevi za Alan Wake Remastered glase:

Minimalni sistemski zahtevi:

  • CPU: Intel i5-3340 ili AMD Ryzen 3 1200
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 960 ili AMD RX470, 4GB VRAM
  • RAM: 8GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • CPU: Inte i7-3770 ili AMD Ryzen 5 1400
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 ili AMD 5600XT, 6GB VRAM
  • RAM: 16GB

Takođe, biće vam potrebno imati DirectX 12 podržan. Iako se radi o potpuno osveženoj verziji, sistemski zahtevi nisu preterano strašni, za maksimalne detalje vam je dovoljna GTX 1060.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top