PC

Sledeće nedelje stižu ačivmenti na Epic Games Store

Epic Games je zvanično najavio da će njihova platforma konačno dobiti ačivmente. Nazvani ”Epic Achievements”, ova funkcija će na početku funkcionisati samo za neke igre, a lista će se sa vremenom proširiti. Za sada je poznato da će igre poput Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena, Zombie Army 4 i Alan Wake Remastered prve dobiti ačivmente sa kojima ćemo se hvaliti prijateljima kao da imamo sobu punu trofeja iz lova.

Trenutno nemamo tačan datum kada će ove nove funkcije biti implementirane. Preko ačivmenta ćete moći da skupljate i XP, a Platinum ćete zaraditi kada dođete do 1000 XP-a. Sve pomenute igre će imati stranicu posvećenu ačivmentima odakle ćete moći da ih delite i proverite kako napredujete u akumuliranju poena. Detaljnije možete da pročitate u zvaničnoj objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top