PC

Prikazan novi trejler za Gotham Knights

U vikendu za nama je održan DC Fandome događaj, poslastica za sve fanove DC stripova, filmova, igara i ostalih medija. Na događaju je bilo prilike čuti razne novine, pogledati trejler za novi Batman film, a dobili smo i novi trejler za Gotham Knights.

Novi klip, koji inače dolazi nakon dugog perioda, prikazuje antagonistu Pingvina kako razgovara sa Najtvingom od Court of Owls. 

Na ovoj igri radi WB Games Montreal, zaslužan za Arkham Origins iz 2013. godine i biće igriva u solo ili co-op formatu. Pred igračima su 4 superheroja, svaki sa svojim jedinstvenim setom sposobnosti – Nightwing, Robin, Red Hood i Batgirl – dok sam Batman nije prisutan pošto se radnja odigrava nakon njegove navodne smrti. 

Svet igre će biti dinamičan za dosta opcija za interakciju. Gotham će biti open world formata sa raznim antagonistima za susretati i dosta opcija za nadogradnju.

Gotham Knights je bio planiran za ovu godinu, ali je odložen za 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top