PlayStation 3

Fanovi oživeli PlayStation Home

Sony je ove godine obnovio patent za PlayStation Home, ali obožavaoci nisu želeli da čekaju i razmišljaju da li će kompanija ponovo kreirati ovaj sadržaj, već su uzeli stvari u svoje ruke. Destination Home Team je zajedno sa PSOne Emulation Team-om uspeo da ponovo stvori Playstation Home na PS3.

Iako ovo nije zvanična verzija, poduhvat je itekako impresivan, a grupa je uspela da napuni i pokrene kompletan lobi. To znači da korisnici mogu da se pridruže javnim i privatnim lobijima baš kao na starom dobrom Home-u. Ubačene su i popularne lokacije kao što je The Hub, Bowling Alley, Playground i druge. Možete pogledati kako izgleda vaskrsli PlayStation Home u videu ispod.

Pratite Destination Home Team profil na Twitter-u ako želite da saznate sve novitete vezane za ovaj projekat fanova, a postoji i zvaničan veb-sajt. PSOne Emulation tim je uspeo da rezurektuje i Killzone multiplejer ne tako davno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top