PC

Final Fantasy VII Remake stiže na PC i to već naredne nedelje

Ove večeri na The Game Awards smo imali prilike videti dosta premijernih najava video igara za koje smo slušali samo putem glasina, ili nismo ni pretpostavljali da postoje. Pored toga, dobili smo i iznenađenja u nešto drugačijoj formi.

Konačno je zvanično najavljena PC verzija Final Fantasy VII rimejka, koja će se pojaviti putem Epic Games Store platforme već naredne nedelje.

Verzija koja dolazi na PC je Intergrade, sa pratećim odličnim poboljšanjima za PS5 konzolu.

O dolasku Final Fantasy VII Remake na PC se govori još pre nego što je igra izašla za Playstation 4 konzole, a sada konačno imamo i zvaničnu najavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top