Domaća Scena

PlayCon Indie takmičenje – prijave otvorene do 25. decembra

PlayCon Winter 2021 se jeste završio, ali Play! ima još toga pripremljenog za naredni period. Početkom sledeće godine održaćemo indie takmičenje za developere čiji je sponzor Playstudios Europe.

Indie takmičenje otvoreno je za nezavisne developere koji će moći da predstave svoje projekte u najboljem svetlu i dobiju šansu da osvoje vredne robne nagrade i finansijsku pomoć kao podršku u daljem razvoju.

Pravo na učešće u takmičenju imaju Indie timovi osnovani između 01.01.2019 i 20.11.2021, a maksimalan broj članova tima ne sme da prelazi 6. Svaki Indie tim mora da pošalje prezentaciju koja ne treba biti duža od 10 minuta, a u kojoj će predstaviti tim i svoj projekat, i objasniti zašto je taj projekat kul a potom i obrazložiti kako će iskoristiti sredstva od potencijalne nagrade. Rok za prijavu radova je 25.12, a sve prezentacije će biti prikazane početkom godine nakon čega će stručni žiri odabrati pobednika koji će osvojiti nagradu u vrednosti od 5000$.

Ponavljamo, prijave su otvorene do 25. decembra ove godine, tako da požurite.

Prijavite se OVDE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top