Vesti

Nećemo skoro ugledati Season 1 u Battlefield 2042

Battlefield 2042 je izašao prošlog meseca na svim živim platformama u straobalnom stanju. Ne samo da je u igri nedostajalo mnoštvo funkcija iz prethodnih igara, već je igra bila prepuna bagova i problema sa performansama. A čak i sadržaji koji su bili u igri nisu impresionirale igrače, ali i našeg ljubitelja fps igara čiji opis možete da pročitate na ovoj strani.

Nažalost, i mesec dana kasnije, igra se ne nalazi u mnogo boljem stanju, a igrači su počeli i da se pitaju kada će izaći Season 1 Battle Pass za igru. Ispostavlja se da nije čudno što igrači nisu čuli nikakve novosti o novim sadržajima jer Season 1 nije ni blizu objavljivanja. Jedan korisnik je iskopao informacije, i objavio na Twitter-u da prema rasporedu Season 1 treba da počne u martu sledeće godine.

Ove glasine su razočarale i malo ljudi koji i dalje igra Battlefield 2042, a neki će najverovatnije i odustati od igranja ako se glasine ispostave tačne. Mnogi žele da pređu na konkurenciju, Call of Duty: Vanguard, iako je i ta igra prepuna mana. Teško vreme za fanove pucačina. Čak iako Battlefield 2042 uspe da ispravi sve greške, pitanje je da li zajednica može da čeka nekoliko meseci, a i ko veruje da ne mogu nastati novi problemi kada budu ubačeni novi sadržaji?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top