PC

Battlefield 2042 beleži manje od 9000 aktivnih igrača

Battlefield 2042 nastavlja da tone sve dublje i dublje, a čak je i naterao Steam da napravi izuzetak u svojoj politici povraćaja novca.

S obzirom da je bio na lošem glasu mesecima pre svog zvaničnog izlaska, jasno vam je koliko je situacija ozbiljna. Od 85.531 recenzija na Steam-u, preko 66% je negativno. Imajući u vidu njihove reakcije, Steam je otišao korak dalje kako bi ”smirio” svoje nezadovoljne mušterije.

Steam igračima pruža mogućnost povraćaja novca u slučaj u da kupljena igra nije ispunila njihova očekivanja. Ovaj proces mora biti pokrenut u roku od 14 dana od kupovine igre, pod uslovom da je kupac nije igrao duže od dva sata. Steam je napravio izuzetak sa Battlefield 2042.

Broj igrača koji pikaju Battlefield 2042 nastavlja da opada velikom brzinom. Steam je u novembru zabeležio pik od 100.000 igrača, broj koji je ovih dana spao na patetičnih 9000.

Za razliku od PC igrača, igračima na PlayStation-u novac neće biti vraćen. Ipak, cela gejming zajednica je složna u neverici da je jedna igra uspela da ispadne toliko loša da je naterala Steam da promeni svoja pravila.

Igrači se sada vraćaju starim igrama u serijalu, a budućnost Battlefield franšize je u ovom trenutku neizvesna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top