Gadgets

Sony podneo zahtev za patent novih kontrolera

Sony već neko vreme traži načine da usavrši svoje kontrolere, a pošto je izgleda ideja sa bananama propala, kompanija se fokusirali manje na naučnu fantastiku, a više na komfor sa novim patentom. Njihov najnoviji potez po ovom pitanju je patent koju su podneli za kontroler sa sklopivim stikom. Glavni cilj je da kontrole konstantno ne vire.

Datum podnošenja patenta je 22.6.2021 godine, a objavljen je 13.1.2022. Iako ovo znači da Sony radi na novom kontroleru, to ne znači i da ćemo videti ovaj ovakav proizvod u prodaji. Mnogi zahtevi za patente se podnose svakodnevno, a samo neki budu na raspolaganju za kupovinu.

Gejming iz godine u godinu napreduje, ali ako pogledamo kontrolere čini se da je vreme stalo. Iako su današnji kontroleri komforniji od legendarnih koji su dolazili uz NES sistem, čini se da smo zaslužili jednu evoluciju ovih periferija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top