PC

Pogledajte preko 20 minuta gejmpleja iz Elden Ring

Jutjubov korisnik „Xolara“ je podelio četiri video snimka, koji prikazuju više od 20 minuta novih snimaka igre iz Elden Ringa. Ovi video snimci su iz najnovijeg testa zatvorene mreže u igri i prikazuju neke od njenih NPC-ova. Nepotrebno je reći da predlažemo da ih izbegavate ako želite da sami iskusite celu igru.

Elden Ring je najnoviji akcioni RPG kompanije FromSoftware. U ovoj igri, igrači će jahati kroz ogromna polja, galopirati preko valovitih brda i skakati na vrh stenovitih stena na vašem efemernom konju, otkrivajući svet koji vrvi životom i opasnostima.

Elden Ring će imati mitska stvorenja koja lutaju po veldovima, neizrecive užase koji vrebaju u močvarama i močvarama, i sve vrste vojnika i putujućih ratnika. Štaviše, stidljiva stvorenja će grickati slatku travu ili se provlačiti kroz šiblje.

Igrači mogu isprobati desetine veština i pronaći onu koja najbolje odgovara njihovom stilu. Igrači mogu da vežbaju prikrivenost kako bi izbegli opasnost ili uhvatili neprijatelje nesvesno. Pored toga, mogu da iskoriste okruženje, vremenske prilike i doba dana da bi stekli prednost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top