Vesti

Objavljen sinematični trejler za Sniper Elite 5

Rebellion je upravo objavio zvanični bioskopski trejler za Sniper Elite 5. Sniper Elite 5 će videti elitnog strelca Karla Ferburna koji putuje u Francusku 1944. godine da uništi operaciju Kraken.

Kao deo tajne operacije američkih rendžera za slabljenje utvrđenja Atlantikvol duž obale Bretanje, Karl stupa u kontakt sa francuskim pokretom otpora. Ubrzo otkrivaju tajni nacistički projekat koji preti da okonča rat pre nego što Saveznici uopšte mogu da napadnu Evropu: Operaciju Kraken. Karlova misija je da ukloni visoke nacističke oficire i okonča operaciju Kraken jednom zauvek.

Zasnovane na lokacijama iz stvarnog sveta iz Francuske 1944. godine, nove mape igara su najveće i najobimnije u istoriji franšize. Novi sistem prelaska u igrici nudi igračima još veći sandbok opcija kada je u pitanju uklanjanje njihovih meta. Igrači čak mogu pozvati prijatelja da im pomogne u njihovoj misiji uz poboljšane opcije kooperativnog igranja.

Igra obećava ekspanzivnu kampanju i naprednu fiziku i prelazak oružja. Štaviše, imaće opcije prilagođavanja visokog kalibra. I ne samo to, već igrači mogu očekivati PVP upadajući u režim invazije. Pored toga, postojaće i suprotstavljeni multiplaier, koji podržava do 16 igrača. I na kraju, veoma voljena kamera za ubijanje će se vratiti.

Sniper Elite 5 dolazi na PC kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top