PC

Bandai Namco radi na svom metaverzumu vrednom 130 miliona dolara

Bandai Namco je otkrio planove za razvoj sopstvenog „IP Metaverzuma“, kako bi pomogao ljubiteljima njegovih igara da komuniciraju.

Izdavač je u utorak podelio detalje o svom srednjoročnom planu (od aprila 2022. do marta 2025.) sa akcionarima i objasnio da će osnovni cilj plana biti ono što naziva daljom strategijom.

Ova strategija se sastoji od tri glavna cilja – povezivanje sa fanovima preko IP-a, povećanje vrednosti IP-a i širenje svojih projekata širom sveta kako bi se poboljšala prodaja van Japana.

Deo ovoga uključuje stvaranje „IP Metaverzuma“, za koji izdavač kaže da će potrošiti 15 milijardi jena (130 miliona dolara) na implementaciju.

Metaverse je termin koji je trenutno popularan među tehnološkim kompanijama, koji se koristi za opisivanje hipotetičkog, onlajn virtuelnog sveta fokusiranog na društvenu vezu.

Prema planu, investicija od 15 milijardi jena u IP Metaverse biće usmerena na uspostavljanje podataka i razvoj sadržaja za sam metaverzum.

Plan se završava ponavljanjem da je „ostvarivanje koncepta metaverzuma“ jedna od glavnih strategija Bandai Namca u naredne tri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top