Filmovi-Serije

Amazon radi na Disco Elysium i Life is Strange TV serijama

Amazon Studios zvanično razvija TV emisije Life is Strange i Disco Elysium kao deo novog ugovora sa producentskom kućom dj2 Entertainment.

Collider je objavio da su Amazon Studios i producentska kuća dj2 Entertainment potpisali novi ugovor na prvi pogled. Kao deo novog ugovora, njih dvoje su ušli u rani razvoj adaptacija TV emisija Life is Strange i Disco Elysium, iako se detalji o projektima uglavnom drže u tajnosti.

Kreiran od strane Dontnod Entertainment, Life is Strange franšiza stavlja igrače u cipele različitih protagonista sa nadljudskim sposobnostima da premotaju vreme unazad, manipulišu emocijama ili telepatski pomeraju objekte. 

Razvijen i objavljen od strane indie studija ZA/UM, Disco Elysium je igra uloga u kojoj igrači preuzimaju ulogu detektiva sa amnezijom koji ima zadatak da reši misteriju ubistva i otkrije istinu iza sopstvene prošlosti. Prvi put objavljena 2019. godine, igra je dobila odlične kritike za svoje narativne i konverzacijske sisteme, dok je prošireno izdanje podnaslovljeno The Final Cut dobilo dodatno priznanje za svoje nove misije i dijaloge.

TV adaptacija Life is Strange je u pripremi već više od pet godina, a Legendary se prethodno udružio sa izdavačem Square Enix za digitalnu seriju pre nego što bi producenti dj2 Entertainment prodali prava na Hulu 2017. Nakon nekoliko godina razvoja, Šon Mendes bi došao kao izvršni producent i nadgledao muziku u seriji, ali trenutno nije jasno da li je vezan za novu inkarnaciju serije. Slično, Disco Elysium TV adaptacija je najavljena 2020. godine od dj2 Entertainment-a, iako je od tada uglavnom utihnuo bilo kakav spomen ove serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top