PC

Elden Ring je igriv na Steam Deck konzoli

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Elden Ring je najveće izdanje FromSoftware-a godine i jedna je od najiščekivanijih fantazijskih igara svih vremena. U međuvremenu, drugi novi razvoji u svetu igara u vezi sa Steam Deck-om će delovati kao šlag na torti za Elden Ring i druge fanove FromSoftware igara.

Korporacija Valve i AMD su nedavno počeli da rade na prenosivom uređaju za igre, a glasine su počele da kruže u maju 2021., a zvanično saopštenje je stiglo u julu. U međuvremenu, FromSoftware je razvio Elden Ring koji je ove nedelje objavljen na više platformi.

Valve Corporation je priskočila u pomoć igračima koji žele da uživaju u svojim omiljenim FromSoftware naslovima u prenosivom okruženju. Valve je dao zvaničnu potvrdu da je Elden Ring sada verifikovan na Steam Deck-u. Osim ovoga, Valve je takođe potvrdio da će nekoliko drugih FromSoftware igara biti proverene Steam Deck-om. To uključuje Sekiro: Shadows Die Twice, Dark Souls 2: Scholar Of The First Sin i Dark Souls 3. Štaviše, Valve je nedavno potvrdio da Steam Deck sada ima više od 240 verifikovanih naslova. Fanovi će možda morati da sačekaju još malo da bi igrali Dark Souls Remaster, Dark Souls 3 Deluxr Edition i Dark Souls 2 na Steam Deck-u.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top