PC

Daleko je zapad, GTA serijal se seli na Balkan

Jesu Sjedinjene Države za nas sa ovih prostora jako privlačna destinacija za život i turizam, ali Rockstaru je izgleda te destinacije konačno dosta.

Kreator Grand Theft Auto serijala, Rockstar Games, je ranije najavio da zvanično radi na GTA 6, ali nije pružio nikakve dodatne detalje. U novoj objavi, otkriveno je da će se radnja šeste igre u serijalu odigravati na našim prostorima, regiji Balkana, nasuprot ranijim glasinama.

Umesto već poznatog Vice City-a i San Andreasa, jugoistočno područje Starog kontinenta biće glavno mesto zbivanja u Grand Theft Auto 6. Od Ljubljane, Zagreba i Beograda pa sve do Bukurešta. Ovo će biti glavni gradovi zbivanja kriminalnih aktivnosti nove igre.

U zvaničnoj objavi na sajtu developeraBeograd je naveden kao glavni “krivac” za odluku o novoj lokaciji igre. Sa svojom bogatom istorijom i kulturološkim nasleđem, kao i pričama o raznim kriminalnim organizacijama, glavni grad Srbije je idealno područje za serijal kakav je GTA.

Fanovi mogu očekivati pravo osveženje sa više protagonista, a nama će dobar deo lokacija biti lako prepoznatljiv. 

NAPOMENA: Ova vest je šala za 1. april 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top