PC

Nadolazeći DLC za Dying Light 2 donosi iznenađenje za igrače

Techland je otkrio šta igrači mogu očekivati od nadolazećih DLC paketa vođenih pričama za Dying Light 2.

U intervjuu za Wccftech, glavni dizajner Dying Light 2 Timon Smektala je potvrdio da prva ekspanzija „teče paralelno sa glavnom pričom“.

„Može da se počne odmah nakon što Ajden stigne u The City. Pošto je prvi izašao na kapiju, nismo želeli da primoravamo igrače da završe igru pre nego što budu u stanju da igraju DLC“, rekao je Smektala. „Prošao sam kroz neke od spekulacija koje je naša zajednica iznela na mreži, ali nisam video da je bilo koja od tih teorija bila tačna. Zato se nadam da ćemo pozitivno iznenaditi igrače ovim DLC-om.“

Na pitanje da li je DLC povezan sa „ukupnim razgranatim narativom“, Smektala je rekao: „njegova priča je usredsređena na određeno mesto van granica grada Viledora. Ali, naravno, biće neke odluke koje treba doneti!“

Takođe je potvrdio da će neka od ažuriranja sadržaja Techland „uvesti ove godine, a sledeće godine će biti uglavnom usredsređena na različite vrste onlajn iskustava“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top