PC

Arma Reforger stigao u Early Access i priprema nas za Arma 4

U Steam Early Access je stigao stendalone, multiplejer sendboks Arma Reforged, ali ovo je tek priprema za glavnu igru. Bohemia Interactive je ipak najavio Arma 4, novu igru u serijalu iz kojeg nismo videli igru još od 2013. kada je izašla Arma 3. Arma Reforger je samo predjelo koje treba da nas upozna sa nekim elementima koji će biti deo nove Arma 4 igre.

Franšiza bi trebala i po prvi put da se pojavi na konzolama, a vojna simulacija će se odvijati u toku Hladnog rata. Igrači će se boriti na strani američkih ili sovjetskih snaga na izmišljenom srednje-atlantskom ostrvu Everton koje se prostire na 52 kvadratna kilometra.

Arma Reforger možete naći u Steam Early Access-u i Xbox Game Priview-u za Series X/S po ceni od 29,99 evra. U nastavku pogledajte slike iz novog sendboksa.

Foto: Bohemia Interactive
Foto: Bohemia Interactive
Foto: Bohemia Interactive
Foto: Bohemia Interactive

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top