PC

Redfall – napredak u co-op kampanji se vezuje za hosta, dok ostali igrači to nemaju

Arkane Studios je potvrdio kako se napreduje misija i karakter u Redfall-u kada se igra u saradnji.

FPS otvorenog sveta, u kojem se igrači bore da pobede legiju vampira koji su odsekli ostrvski grad Redfall od spoljašnjeg sveta, može se igrati solo ili sa timom od najviše četiri igrača u co-op maniru.

U razgovoru za IGN, studio Arkane Austin i kreativni direktor Harvi Smit otkrili su da je napredak kampanje vezan za domaćina(hosta) kada se igra u saradnji, dok se napredak karaktera prenosi na sve igrače.

„Ko god da bude domaćin sesije, inicira sesiju, njihov napredak priče je vezan za njih, ali za druge ljude nije“, rekao je on. Napredak vašeg karaktera je, kao i svako oružje koje nađete, bilo koji nivo koji steknete, sve je to postojano.

„Ali u pogledu toga koje misije ste otključali i tako, domaćina, njihov napredak je važan. Ako se prijavite sa svojim prijateljem i oni su na polovini igre i igrate sa njima drugu polovinu igre, a zatim se vratite i želite da igrate sami, počećete na početku kampanja sa likom“.

Smit je rekao da je Arkane prvobitno razmišljao o tome da dozvoli solo igračima da preskoče misije koje su prethodno završili u saradnji, ali se na kraju odlučio protiv toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top