PC

Bethesda obećava da neće napustiti Redfall

FOTO: Bethesda

Nismo zaista čuli ništa o Redfall od lansiranja igre u maju. Od tada, većina razgovora se prebacila na novu igru Bethesde, Starfield. Međutim, Pete Hines kaže da nisu napustili igru i da još uvek ima ažuriranja koja dolaze.

U intervjuu sa GI.biz, Hines je dotakao stanje igre Redfall, rekavši “napravićemo od toga dobru igru”, delom zbog Game Pass-a i stalnog potencijala za nove igrače da otkriju i probaju igru.

Evo celog citata od Hinesa: “Lansiranje Elder Scrolls Online na PC-u nije bilo besprekorno, ali smo se držali toga. Sada je to kao ova neobično popularna višeplatformska. Isto je i sa Fallout 76. Redfall nije drugačiji za nas. U redu, nismo dobili početak koji smo želeli, ali to je još uvek zabavna igra… i nastavićemo da radimo na njoj. Uradićemo 60fps. Napravićemo od toga dobru igru jer znamo, kao prvi studio, Game Pass živi zauvek. Biće ljudi deset godina od sada koji će se pridružiti Game Pass-u, a Redfall će biti tamo.”

Hines je dodao da Bethesda obično ne odustaje ili napušta igre samo zbog grubog početka. Fallout 76 i The Elder Scrolls Online su oba dobra primera za to. ESO je imao srednji prijem na početku, ali kroz ažuriranja i proširenja, developeri su uspeli da izdube prostor na tržištu. Fallout 76 je bio kritički osuđen na izlasku, ali na kraju, tim je dodao više elemenata koje su fanovi tražili iz jednoigraca Fallout igara da bi popunio svet i vratio igrače u redove.

Nemamo vremenski okvir kada će stići glavna poboljšanja u Redfall, ali se nadamo da ćemo dobiti još jedno ažuriranje za igru pre kraja godine. Ažuriranje 60FPS za verziju konzole bi takođe trebalo da pomogne sa ukupnim sentimentom prema igri od Xbox igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top