PC

Sony želi da postane “Nike” gejming periferija

Soni je polako sve više uranjao prste u prostor za PC igre, a nedavno je najavio set slušalica i monitora za igranje namenjenih PC igračima. Prema proizvođaču konzole, ovo je samo prvi korak da postane ‘Nike’ perifernih uređaja za igre.

U intervjuu za Nikkei, izvršni zamenik predsednika kompanije Sony Kazuo Kii razgovarao je o novom pristupu proizvođača konzola prema tržištu video igara – a posebno PC prostoru – nakon najave novih slušalica i monitora kompanije fokusiranih na PC igre.

Razvijen pod novim brendom INZONE, Kazuo Kii je objasnio strategiju kompanije Soni, rekavši: Još uvek nema dominantnog lidera među poznatim proizvođačima. Situacija je poput pejzaža zaraćenih država. Ovo predstavlja priliku za Sony.”

Objašnjavajući mentalitet proizvođača konzola, Kazuo Kii je nastavio: „Počećemo od vrha i naučiti šta žele vrhunski esport igrači. Vizija koju imamo na umu je da Mizuno i Nike obezbede cipele za sportiste. Možete osvojiti novčanu nagradu u esportu. Ako vreme odgovora monitora čak i malo kasni, gubite. Sony proizvodi neće dozvoliti ljudima koji su uključeni u ove iscrpljujuće bitke.”

Sony je napravio niz velikih poteza poslednjih meseci i godina. Od kupovine EVO turnira u borbenim igrama do ove najnovije najave mnoštva PC perifernih uređaja, jasno je da Soni više nije samo proizvođač konzola za prve zabave.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top