PC

Marvel’s Spider-Man PC sistemski zahtevi objavljeni!

Sony i Insomniac Games su pružili detalje za PC verziju Marvel’s Spider-Man Remastered.

Detalji uključuju informacije o grafičkim karakteristikama i listu PC specifikacija koje pokrivaju različite opcije.

Insomniac je rekao da je njegov cilj sa Spider-Man Remastered na PC-u bio da stvori „vizuelno primamljivu prezentaciju“ sa opsežnom konfiguracijom dostupnom onima sa različitim hardverom.

Na PC-u, igra sadrži ray-tracing refleksije sa različitim nivoima kvaliteta, od kojih je jedan novi, kvalitetniji režim ray-tracinga koji nudi još više detalja u gradu.

Igra podržava Nvidia DLSS i Nvidia DLAA, od kojih je poslednji režim anti-aliasing zasnovan na AI za GeForce RTX igrače.

Pored grafičkih karakteristika računara, postoji više perifernih uređaja i opcija prilagođavanja. Možete da koristite PlaiStation DualSense bežični kontroler, miš i tastaturu i Steam ulaz. Dostupno je mnogo opcija za remapiranje, a igra će ponuditi više funkcija pristupačnosti. Takođe će podržati dostignuća i čuvanja u oblaku na Steam-u i Epic Games Store-u.

Ako nemate računar više klase, ne brinite: sve vrste opreme će moći da igraju igru sa stilom. U nastavku pročitajte minimalne i preporučene specifikacije i specifikacije za različite grafičke unapred podešene nivoe.

Spider-Man PC sistemski zahtevi glase:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top