PC

Dead Island 2 će ponovo biti predstavljen ove godine

Dead Island 2

Dead Island 2 je najavljen tek pre jedne decenije, i iako već neko vreme nismo imali zvanično ažuriranje o stanju igre, ove godine je bilo brojnih curenja. Prema sve većem broju izvora, Dead Island 2 će uskoro biti ponovo otkriven.

Ranije ove godine, reporter igara, Tom Henderson, otkrio je da su mu izvori rekli da je Dead Island 2 konačno na pravom putu da bude objavljen i da bi potencijalno mogao da stigne ove godine. Međutim, nakon što smo preskočili većinu velikih letnjih događaja, izgledalo je da će Dead Island 2 možda biti odložen do 2023.

Sada, u ažuriranom izveštaju koji se poziva na dodatne izvore koji su upoznati sa razvojem igre, Henderson kaže da je Dead Island 2 u „pristojnom stanju razvoja“, sa otprilike šest likova planiranih za igru i velikim fokusom na kooperativno igranje, što je bilo fokus nekoliko testova u studiju ove godine.

Embracer Group, matična kompanija izdavača Dead Island 2, Deep Silver, nedavno je rekla investitorima da bi igra trebalo da izađe u tekućoj finansijskoj godini. Moguće je da će igra dobiti novi trejler na Gamescom Opening Night Live ili na drugoj velikoj godišnjoj emisiji Džefa Kejlija, The Game Awards, i datum objavljivanja zakazan za prvi kvartal 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top