PC

Zahtev za uklanjanje procurelih detalja o narednoj Tomb Raider upućuje na legitimitet curenja

Prošlog vikenda, podkast Sacred Simbols tvrdio je da je dobio scenario za sledeću veliku igru Tomb Raider, delivši neke detalje o tome šta možemo da očekujemo od sledeće avanture Lare Kroft. Nismo bili sigurni koliko je curenje bilo legitimno u to vreme, ali je nedavni zahtev za uklanjanje DMCA možda potvrdio da je curenje tačno.

Crystal Dynamcs trenutno razvija sledeću igru Tomb Raider pod nazivom „Project Jawbreaker“. Dok je razvoj započeo sa Crystal Dynamics pod Square Enixom, uskoro će studio i IP biti u vlasništvu Embracer Group, kao deo ugovora koji se očekuje da se zatvori ove godine. U igri je postavljena starija verzija Lare Kroft koja je savladala svoj zanat i preuzela tim istraživača.

Prema ljudima koji stoje iza podkasta Sacred Simbols, nakon curenja, Square Enix je podneo zahtev za uklanjanje DMCA, tražeći da se epizoda podkasta ukloni, ali kako VGC ističe, nijedna druga kuća nije primila DMCA zahtev nakon široko rasprostranjenog izveštavanja o curenje.

Ako ste zbunjeni oko učešća Square Enixa, onda niste sami. Crystal Dynamics i Tomb Raider IP su rasprodati Embracer Group ranije ove godine. Međutim, posao još nije u potpunosti zatvoren, što znači da je Square Enix i dalje odgovoran za IP. Dogovor bi trebalo da bude zatvoren kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top