Vesti

Kompanija AppLovin nudi 17,5 milijardi za kupovinu Unity endžina

Softverska kompanija AppLovin predložila je ponudu za kupovinu Unity-a za 17,54 milijarde dolara u ugovoru o svim akcijama.

Unity trenutno procenjuje ponudu, prema kojoj bi kreator endžina imao 49% glasačke moći u novoj kombinovanoj kompaniji.

Trenutno, Unity je usred planova za spajanje sa drugom kompanijom za mobilnu tehnologiju, IronSource. Međutim, dogovor sa IronSourceom ne bi napredovao ako se Unity-ov odbor odluči za novi AppLovin predlog.

Predloženi ugovor bi doveo do toga da John Riccitiello, izvršni direktor Unity, postane izvršni direktor zajedničkog preduzeća.

„Tokom poslednje decenije izgradili smo i vodili vodeću i inovativnu kompaniju u marketingu mobilnih aplikacija i rešenjima za monetizaciju“, rekao je izvršni direktor Adam Foroughi u izjavi u vezi sa predlogom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top