PC

Najavljeni datumi jesenje i zimske rasprodaje na Steam-u

Idemo ka poslednjim mesecima u godini, što znači da je ostalo još nekoliko sezonskih Steam rasprodaja u kalendaru. Ove nedelje, Valve je potvrdio datume za predstojeće jesenje, zimske i prolećne prodaje, koje će se održati u narednih šest meseci.

Jesenja rasprodaja se održava od 22. do 29. novembra. Nakon toga će se zimska rasprodaja održati od 22. decembra do 5. januara.

Nakon toga, dobićemo godišnju prolećnu rasprodaju od 16. marta do 23. sledeće godine. Dok Valve obično donosi i neke manje prodaje, poput rasprodaje za Lunarnu Novu godinu, one se sada zamenjuju.

U budućnosti, Valve će svake godine ugostiti četiri velike sezonske Steam prodaje – jednu za proleće, jednu za leto, jednu za jesen i jednu za zimu. Dakle, po jednu za svako godišnje doba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top