PC

Crash Bandicoot: 4 Its About Time konačno dolazi na Steam

Bilo je i vreme

Nakon objavljivanja kao konzolna ekskluziva, Activision je doneo Crash Bandicoot 4 na PC 2021. godine. U to vreme, Activision je još uvek izbegavao Steam, birajući umesto toga da se drži Blizzardovog Battle.net lansera. Sa akvizicijom Microsofta koja se polako približava, to počinje da se menja, a Activision igre se konačno vraćaju na Steam, počevši od Crash Bandicoot 4.

Kao deo promotivnog napora za predstojeće najave vezane za Crash Bandicoot, Activision je slao promotivne artikle influenserima i štampi kako bi saznali. Jedna takva stavka je kutija za picu na temu Crash-a, koja potvrđuje da će Crash Bandicoot 4: Its About Time biti lansiran na Steam-u 18. oktobra. Kasnije ovog meseca, Activision-ova vodeća franšiza, Call of Duty, takođe će se vratiti u Steam sa lansiranjem Modern Warfare 2.

Promotivni artikal takođe nagoveštava najavu koja dolazi 8. decembra, istog dana kada počinje dodela The Game Awards, što ukazuje da ćemo tokom emisije dobiti nešto novo vezano za Crash.

Već neko vreme se šuška da Activision radi na drugom projektu pod nazivom ‘Wumpa League’, ali se mislilo da je na čekanju nakon što je Activision promenio svoje unutrašnje resurse kako bi Call of Duty i Blizzardovim franšizama dao povećanje radne snage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top