PC

Studio zaslužan za Elder Scrolls Online već pola decenije radi na novoj franšizi

FOTO: Zenimax Online Studios

Od svog osnivanja pa sve do 2007. godine, Zenimax Online studio je bio poznat isključivo po svom radu na Elder Scrolls Online – veoma omiljenom MMO-u zasnovanom na Bethesdinoj neverovatno popularnoj RPG franšizi. Uprkos njihovom kontinuiranom radu i podršci za igru, Zenimax je navodno radi na novoj franšizi, i to skoro pola decenije.

Kao deo intervjua sa Benom Džonsom, kreativnim direktorom u Zenimax Online Studios-u, (koji je uporedio Timur222 na Twitteru), otkriveno je da Zenimax Online Studios radi na novoj franšizi poslednje četiri i po godine.

Nudeći dodatne detalje, Džons je naveo da igra trenutno ima dizajnerski tim od 50 ljudi, sa ukupnim razvojnim timom od više od 200 širom sveta. Izneto je malo detalja, pored činjenice da je u ovaj projekat uložena „značajna“ investicija.

Iako ovo nije mnogo detalja, sigurno je pretpostaviti da će ova nova franšiza biti neka vrsta MMO-a. Zenimax Online Studios je osnovan sa isključivom svrhom razvoja MMO-a i zato bi bilo iznenađujuće da ova nova igra nije masivnog formata i za više igrača.

Uz to, Zenimak Online Studios je u prošlosti pomagao u razvoju nekih igara za jednog igrača, tako da kao i obično, moraćemo da sačekamo zvaničnu objavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top