Vesti

CD Projekt Red obustavlja razvoj kartične igre Gwent

FOTO: CD Projekt Red

CD Projekt Red ima velike planove za buduće igre, uključujući novu Witcher trilogiju, rimejk prve Witcher igre i nastavak za Cyberpunk 2077. Sa toliko projekata u razvoju i ograničenom količinom vremena i resursa, neki druge igre će ostati po strani.

Ove nedelje, CD Projekt Red je objavio da nakon sedam godina razvoja, odustaje od podrške za Gwent, samostalnu kartašku igru koja je lansirana nakon uspeha i popularnosti Gwent-a kao mini igre u The Witcher 3. Dok je samostalna verzija Gwent-a unela neke izmene u način na koji se igra igra, takođe je dugo vremena podržavana turnirima i proširenjima.

Gwent će nastaviti da bude podržan do 2023. godine, ali izgleda da će sledeća godina biti poslednja. 2024. godine će podrška za igru prestati i više neće biti proširenja. Dok se razvojna podrška bliži kraju, CD Projekt Red ne gasi servere igre, tako da ćete i dalje moći da je igrate nakon tog datuma.

Witcher mobilni spin-off, The Witcher: Monster Slayer, se takođe gasi. Serveri za tu igru će biti van mreže u junu 2023. godine, ali igra takođe od tada više neće biti u App Store i Play Store krajem januara 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top