PC

Još Elden Ring sadržaja je u pripremi!

FOTO: FromSoftware

Elden Ring je osvojio veliku nagradu na ceremoniji Game Awards 2022, ponevši kući veoma važnu nagradu za igru godine. Kao deo svog govora o prihvatanju nagrade, direktor Elden Ringa Hidetaka Miyazaki nagovestio je da je još Elden Ring-a na putu – u nekom obliku.

Tokom svog govora o prihvatanju GOTY nagrade, Mijazaki je rekao: „Puno vam hvala. Želeo bih da podelim ovu veliku zahvalnost sa svim članovima našeg Elden Ring tima; svi u FromSoftware-u; naš partner Bandai Namco; svi saradnici i na kraju, ali ne i najmanje važno, gospodin Džordž RR Martin koji je stvorio veliki mitos za ovu igru.”

Mijazaki je nastavio: „Suočili smo se sa toliko poteškoća dok smo razvijali ovu igru, tako da mi je kao režiseru zaista laknulo, i ovo možda nije prava stvar da kažem na mestu dobijanja GOTY nagrade, ali nisam se pomirio moj naum da kreiram još zanimljivije igre od ove.”

Mijazaki je zatim nagoveštavao budućnost rekordnog Elden Ringa, rekavši: „Što se tiče Elden Ringa, imamo još nekoliko stvari koje želimo da uradimo, tako da nas dobijanje ove GOTY nagrade zaista ohrabruje.”

Šta tačno Mijazaki misli pod ovim nije poznato, ali s obzirom na činjenicu da je Elden Ring prodat u više od 17,5 miliona primeraka za manje od godinu dana, sa sigurnošću se može pretpostaviti da će dobitnik GOTY dobiti neki oblik DLC-a – ili možda čak i nastavak .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top