PC

Armored Core VI će imati multiplejer, ali ne i co-op

FOTO: FromSoftware

Armored Core VI je sledeća velika igra koju će izdati FromSoftware. Predviđena za lansiranje 2023. godine, trenutno se malo zna o naslovu. Uz to, direktor igre – Masaru Jamamura – otkrio je neke nove detalje oko igre i njene komponente za više igrača,

U intervjuu za IGN Japan. Masaru Jamamura, direktor predstojećeg Armored Core VI: Fires of Rubicon, upitan je (prevod korisnika ResetEra ‘Dust’) „Da li će biti elemenata za više igrača u Armored Core VI?“ na šta je Jamamura odgovorio:

„Što se tiče multiplaiera, uglavnom razmišljam o načinu borbe. Baš kao i prethodne igre u seriji, mislim da ćete moći da se zabavite boriti se jedni sa drugima, kao i da pokažete jedinicu koju ste sami napravili.”

On je nastavio: „S druge strane, što se tiče režima glavne priče, zajednička igra nije uključena kako bi se naglasile stvari kao što su dinamička akcija, slobodno pokretanje mašina i promene koje se dešavaju tokom misija. Fokusiramo se na bogato iskustvo koje se može postići samo u jednom igraču.”

Prethodne FromSoftware igre su neprimetno spojile svoje komponente za jednog i više igrača, ali tokom godina developer je težio ka razdvajanju te dve igre – sa Elden Ringom koji je nedavno dobio PvP fokusiranu borbenu arenu u Koloseumu.

Budući da FromSoftware drži odvojene režime za jednog i više igrača, biće zanimljivo videti kako će svaki pojedinačno dalje napredovati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top