Nintendo Switch

Posle godina glasina, Metroid Prime Remastered je izašao

FOTO: Nintendo

Godinama smo slušali glasine o remasteru Metroid Prime-a, pri čemu su neki verovali da ćemo dobiti kompletnu remasterovanu trilogiju, a drugi misle da ćemo tek videti da je prva igra ponovo objavljena. Oni iz potonjeg tabora su zaista bili u pravu, a Nintendo je danas konačno najavio Metroid Prime Remastered.

Metroid Prime Remastered danas se pokreće digitalno na Svitch eShop-u, što znači da možete preuzeti svoj Svitch i preuzeti ga odmah. Fizička verzija će biti dostupna od 22. februara.

O ovom remasteru se raspravlja još otkako je Nintendo najavio Metroid Prime 4 sa svojim zloglasnim trejlerom koji prikazuje samo logo. S obzirom na dugo čekanje na Prime 4, mnogi su pretpostavili da ćemo videti remaster originalne igre, ili možda trilogije.

Za sada dobijamo samo jednu igru, sa nadograđenom HD grafikom i po prvi put, kontrolama sa dual-stick kontrolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top