PC

Hari Poter doleteo u Elden Ring, i to zahvaljujući ovom modu

FOTO: Screenshot

Ako nas pratite ovih dana verovatno ste pročitali nekoliko vesti o rekordima koje je postavila igra iz Harry Potter univerzuma – Hogwarts Legacy. U tim vestima pisali smo o tome da je spomenuta igra dogurala među najigranije singlplejer naslove igara, ali i generalno gde nije uspela da prevaziđe Elden Ring. Sa druge strane Hogwars Legacy je uspeo da souls igru nadmaši po prodaji.

Međutim, postoji još jedna veza između ovih dveju igara, i to kroz modove. Moderi su kreirali ultimativni Harry Potter mod za Elden Ring.

Garden of Eyes stoji iza ovog moda za Elden Ring. On sadrži samog Harija, brojne čarolije i leteće metle. Ovo je mod koji morate imati za sve fanove Harija Pottera, jer će potpuno promeniti način na koji doživljavate igru.

Ulazeći u više detalja, tim za modifikacije je dodao 3D model za Harija Potera koji igrači mogu da koriste. Pored toga, implementirao je brojne čarolije, uključujući Expecto Patronum i Avada Kedavra. Međutim, njegova najveća karakteristika su leteće metle.

Igrači mogu da koriste metle da lete i istražuju ogromno okruženje Elden Ringa. I da, možete bacati čini dok jašete metlu. I ne samo to, već možete čak i da vodite PvP bitke u vazduhu.

Jedina mana ovde je što se ovaj Harry Potter mod nalazi iza Patreona, tako da se za njega mora platiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top