Vesti

The Last of Us PC verzija dobila ogromni apdejt koji popravlja performanse i grafiku

FOTO: Naughty Dog

Novi update za The Last of Us Part 1 je sada dostupan za PC.

Kada ga primenite, videćete optimizaciju frejmrejta, bolju grafiku i teksture, ispravke crasho i još mnogo toga.

Zakrpa je optimizovala upotrebu CPU-a i GPU-a tokom igre, poboljšava detalje tekstura i rezolucije na Low i Medium podešavanjima u igri, kao i grafiku na unapred podešenoj Low grafici u igri, posebno vodene površine više ne izgledaju crne.

Našu The Last of Us Part 1 PC recenziju možete pročitati na ovom linku

Rešeno je crashovanje igre, posebno ono koje može da se desi tokom izgradnje shadera. Još jedno pucanje koje je rešeno uključuje ono koje bi moglo da se desi kada izađete iz glavnog menija, a igra više ne bi trebalo da puca nakon smrti nakon završetka borbe.

Više ne bi trebalo da doživljavate duže vreme čekanja za učitavanje u igru pri prvom pokretanju, preskakanje međuscena tokom učitavanja više ne bi trebalo da dovodi do toga da igra zakoči, upozorenje o učitavanju sejdera će se sada pojaviti prilikom ponovnog pokretanja i ciljanje nadole dok koristite tastaturu i miš više ne bi trebalo da povećava osetljivost kamere.

Ovo je zasta ogroman apdejt koji popravlja veliki broj problema sa kojima su se susreli igrači u The Last of Us Part 1 na izlasku. Apdejt dolazi svega par nedelja kasnije i čini igru dosta boljom za igranje, tako da izgleda da je developeru trebalo još malo vremena da završi rad na ovom portu.

Naughty Dog je rekao da su dodatne zakrpe koje se bave optimizacijom CPU-a, poboljšanjima brzine kadrova i vernosti teksture u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top