Vesti

Bivši Respawn dev otkrio zašto je studio odustao od Titanfall 3 i prešao na Apex

Verni fanovi i dalje čekaju na TitanFall 3. Pored nekoliko glasina, ne postoje konkretni dokazi da je ikada bio u developmentu. Međutim, nedavno smo saznali da su ove glasine ipak bile istinite.

Bivši Respawn developer Muhamed Alavi je tokom jednog YouTube intervjua otkrio da je Titanfall 3 bio čak 10 meseci u developmentu pre nego što je tim prebacio fokus na Apex Legends. Alavi je rekao da je tim želeo da napravi daleko pristupačniji multiplejer od onog u Titanfall 2.

”Multiplejer u Titanfall 2 je bio dobar, ali nije držao publiku dovoljno dugo. Dok smo radili na Titanfall 3, izašao je PUBG. Tada su pojedini developeri iz Respawn tima počeli masovno da igraju PUBG i da ”pozajmljuju” ideje iz igre. Tako je nastala mapa, to jest game mode koji je suštinski bio battle royale sa Titanfall 3 klasama. U tom periodu smo počeli da testiramo i druge game modove, poput Regular i attrition, ali ove modove je igralo tipa 10 ljudi, dok je battle royale mode igralo 100 ljudi”.

”Pred nama je bila teška odluka: Da li da napravimo malo bolji Titanfall 2 ili da probamo da se fokusiramo na ovo ”battle royale čudo”? Očigledno smo se opredelili za Apex”.

Ko bi rekao da je PUBG kriv za smrt Titanfall serijala?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top