PC

Sonic Superstars će imati klasičnu fiziku

FOTO: SEGA

Jedno od najvećih iznenađenja sa Summer Game Fest bilo je objavljivanje Sonic Superstars – potpuno novog 2D naslova koji nije viđen od Sonic Mania iz 2016. godine. Jedna od najvećih briga u vezi sa Sonic Superstars bila je da li će igra imati momentum i fiziku sličnu klasicima. Srećom, sada znamo da je to zaista slučaj.

Sonic je nekada bio poznat po upotrebi fizike i momentuma za izračunavanje kretanja – stvarajući serijal koja nagrađuje inventivnost igrača. Nažalost, u poslednjim godinama ovaj osećaj momentuma je uklonjen.

Stoga je veliko olakšanje videti da će Sonic Superstars, iako je 2.5D naslov, uključivati istu fiziku i momentum kao klasični Sonic naslovi i Sonic Mania.

Nakon toliko godina loših Sonic izdanja, uzbudljivo je videti da smo izgleda ušli u novu eru za Plavog junaka. Nadamo se da će Sonic Superstars biti dobar koliko i izgleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top