Vesti

Rockstar se oglasio povodom velike greške u GTA Online

Rockstar je objavio saopštenje uveravajući igrače da istražuje grešku u Grand Theft Auto Online koja dovodi do toga da vozila igrača budu trajno izbrisana iz njihovih inventara. Greška je povezana sa osiguranjem vozila i počela je da se prijavljuje nakon uvođenja San Andreas Mercenaries ažuriranja.

U Grand Theft Auto Online igrači mogu kupiti vozila kod Los Santos Customs-a. Međutim, jedna od najvažnijih transakcija u igri je dodavanje osiguranja za kupljena vozila. Ovo osiguranje omogućava igračima da povrate svoja vozila ukoliko budu uništena iz bilo kog razloga. Ovo osiguranje postaje važnije za vozila veće vrednosti, jer njihov gubitak znači veliki gubitak novca za mnoge igrače.

Nažalost, greška u Grand Theft Auto Online koja je uvedena tokom San Andreas Mercenaries ažuriranja izbrisala je osiguranja igrača, što je rezultiralo trajnim brisanjem vozila iz njihovih inventara. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su entuzijasti za skupocena vozila počeli da prijavljuju Rockstaru da su izgubili svoja vredna vozila, pri čemu je procenjena vrednost nekih vozila išla i do 8 miliona dolara u igri. Kako bismo stekli perspektivu, 10 miliona Shark Card-a košta 99,99 dolara u stvarnom svetu. Iako se novac u Grand Theft Auto Online može zaraditi na razne načine, ovo je i dalje veoma značajan gubitak. Srećom, Rockstar je počeo da istražuje ovaj problem.

Kompanija je saopštila da je svesna problema sa osiguranjem u Grand Theft Auto Online i da radi na rešavanju problema. U međuvremenu, prijavljeno je da su igračima vraćene kupovine vozila nakon podnošenja zahteva za podršku. Nažalost, ovo može imati suprotan efekat za neke igrače koji su trajno izgubili vozila zbog ove greške, koja se baš takođe dogodila i sa vozilima koja su uklonjena iz prodavnica Grand Theft Auto Online-a nakon poslednjeg ažuriranja.

Dok Rockstar traži rešenje za ovaj problem, možda je najbolje da privremeno sakrijete svoja skupocena vozila poput Dubste. Igrači Grand Theft Auto Online-a su takođe prijavili da su vozila smeštena u Mobile Operations Centru nestala, ali je Rockstar brzo izdao rešenje za ovaj problem u pozadinskom ažuriranju. Kao takvi, igrači bi mogli videti jednako brzo rešenje za grešku sa osiguranjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top