Vesti

U Fortnite stiže lik iz Witchera

Fortnite se možda sprema da najavi svoju sledeću saradnju sa franšizom The Witcher uz mogući potpuno novi skin za Ciri. Nije neuobičajeno videti likove iz drugih poznatih franšiza u Fortniteu, zapravo, to je postalo nešto uobičajeno među igračima. The Witcher je sam po sebi doživeo porast popularnosti u poslednjim godinama, i sada izgleda da Epic Games želi da iskoristi tu popularnost.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, fanovi su imali priliku da vide mnoge likove, od Anakina Skajvokera do Spider-Mana 2099. Nedavno je i Optimus Prajm zvanično predstavljen u Fortniteu, u četvrtoj sezoni trećeg poglavlja, kao deo promocije filma Transformers: Rise of the Beasts. Dok će lik Transformersa verovatno biti glavna atrakcija za mnoge redovne igrače u trenutnoj sezoni, dodavanje jednog od najpopularnijih likova iz The Witchera može potencijalno preusmeriti interesovanje igrača.

Prema tvitu poznatog Fortnite “leakera” iFireMonkey (preko Shiina), Ciri iz The Witchera bi mogla uskoro stići u battle royale. Tvrdi se da neće dugo proći pre nego što se Ciri pojavi u Item Shopu, posebno jer je “Igrački icon s njenim likom dodat u današnjoj ažuriranju, a icon je deo šifrovane kolekcije.” Treba napomenuti da još uvek nisu poznati detalji o tome kako će se skin moći osvojiti ili kada će biti dostupan, jer Fortnite još uvek nije objavio zvanično saopštenje. Međutim, vreme se poklapa sa premijerom treće sezone The Witcher serije koja će početi 29. juna.

Naravno, ovo nije prvi put da se The Witcher saradnja događa u Fortnite. U februaru je Geralt od Rivije postao deo Fortnite-a kao deo Battle Passa za sezonu 4, poglavlje 1. Igračima koji su želeli da dobiju Geralta dodeljeno je pet zadataka, a svaki zadatak je donosio određeni “kozmetički item” povezan sa tim likom. Trenutno nije jasno kako će tačno izgledati Ciri i koje će biti specifični zahtevi, ali je verovatno da će i njena inkluzija zahtevati slične uslove.

Iako Fortnite još uvek nije potvrdio dolazak Ciri, ona neće biti jedina IP koja će navodno sarađivati sa battle royale igrom. Nedavno je Nike predstavio Fortnite događaj saradnje u kojem igrači mogu istraživati ostrvo Airphoria i dobiti Air Max 1 ’86 Back Bling. U svakom slučaju, raznovrsnost kozmetičkih item-ai igračkih dodataka obećava da će Fortnite zadržati svoje mesto kao jedan od najpopularnijih izbora u live-service formatu. S obzirom na to da će se Ciri, prema navodima, uskoro pridružiti battle royale-u, ne bi bilo iznenađujuće videti još likova iz The Witchera u bliskoj budućnosti.

Ostaje nam da čekamo i da vidimo šta će da se desi i da li su ovi tračevi samo tračevi ili je ipak istina. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top