PC

Novi 8v8 mod igranja stigao u Halo Infinite

FOTO: 343 Industries

Iako igra možda nije bila preporod kojem su se neki nadali, Halo Infinite je nastavio da se polako ali sigurno poboljšava tokom godina zahvaljujući stalnim naporima 343 Industries. Najnovije ažuriranje za Halo Infinite uvodi nove mape i 8v8 Squad Battle.

Najavljujući na svom blogu, tim iza Halo Infinite je rekao: “Ako vam je Big Team Battle previše haotičan sa 12v12, ali 4v4 jednostavno nije dovoljno, onda vam predstavljamo novu Squad Battle plejlistu! Podsećajući na stari BTB, Squad Battle suprotstavlja 8v8 igrače u mešavini Slayer i Objective modova na mapama koje su napravili članovi zajednice i koje se dobro prilagođavaju borbi pešadije i vozila. Neki bi čak mogli izgledati malo poznato Halo veteranima…”

Pored ove nove liste za reprodukciju, objavljene su 3 nove mape za Forge mod. Zasnovane na Halo 3, rimejkovi su:

  • Kusini Bay Dostupni načini: One Flag CTF, Slayer, King of the Hill
  • Vallaheim Dostupni načini: CTF (3 Captures), Slayer, Total Control
  • Rat’s Nest Dostupni načini: CTF (5 Captures), Slayer, King of the Hill

Sa svim unutrašnjim promenama koje se dešavaju u 343i, ohrabrujuće je videti da tim i dalje nastavlja da podržava Halo Infinite. Naravno, obim igre je znatno smanjen u odnosu na njenu prvobitnu prezentaciju, ali ipak su ažuriranja dobrodošla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top