Vesti

Najpopularnija igra kompanije Valve konačno dobila neočekivan update

Više od 15 godina nakon prvobitnog izdanja za PC, Valveov Team Fortress 2 je upravo dobio potpuno novo ažuriranje fokusirano na zajednicu, bez ikakve prethodne najave, niti bilo kakve priče o datumu izlaska ažuriranja. Zajednica ove igre je znala da bi trebalo doći do velikog ažuriranja negde tokom 2023. godine, ali Valve je držao informacije veoma tajnim, čim niko nije saznao i svi su se iznenadili.

Nakon što su Valveovi planovi za Team Fortress 2 u 2023. godini postali poznati, obožavaoci ovog multiplayer FPS-a su započeli raspravu o tome šta će novo ažuriranje doneti. Iako je developer jasno stavio do znanja da će većina novog sadržaja biti zajednički kreiran, najava je otkrila da će biti i nečega više.

Sada, meseci nakon najave, prvo veliko ažuriranje za Team Fortress 2 u godinama je konačno dostupno igračima da uživaju, a uključuje ogromnu listu sadržaja kreiranog od strane zajednice. Neke od glavnih tačaka uključuju 14 potpuno novih mapa i Cosmetics case 2023, koji sadrži 25 novih predmeta kreiranih od strane zajednice. Igrači takođe mogu očekivati 20 novih Neobičnih efekata i šest novih Taunts, kao i skoro desetak novih boja za oružje. Pored svega toga, Valve takođe organizuje poseban letnji događaj u igri do 15. septembra, koji ističe promene i dodatke.

Kao i kod ažuriranja za Team Fortress 2 u 2022. godini, novo ažuriranje takođe donosi mnogo ispravki, popravki i promena postojećeg sadržaja, ali to nisu sve dobre vesti. Kako su članovi zajednice već istakli, Valve nije uključio sve ispravke od zajednice koje su igrači želeli da vide, a takođe nije učinjeno ništa da se suzbije problem sa botovima u igri. Dakle, iako je ovo dobrodošao dodatak već impozantnom sadržaju igre, za neke igrače Valve nije učinio dovoljno da Team Fortress 2 dovede u 2023. godinu.

Nakon što je Team Fortress 2 oborio rekorde broja igrača 2021. godine, činilo se da je Valve neizbežno vratio projekat i uložio neko vreme da ga učini što boljim, ali još mnogo toga treba uraditi. Prema iskusnim članovima zajednice, prioritet Valvea treba da bude implementacija ispravki i poboljšanja na kojima sami fanovi rade već godinama, a trenutno nije jasno zašto to već nije urađeno.

Imajući to u vidu, iako je veliko novo ažuriranje za igru dobra vest, vredno je zapamtiti da je Team Fortress 2 i dalje preplavljen botovima i isprepleten problemima sa zastarelim kodom koje Valve možda nije voljan da reši potpuno. Trenutno nema informacija da li će biti više ažuriranja tokom 2023. godine, ali je definitivno moguće da će se to dogoditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top